Difference is your trademark

 
SpottingMe_009.jpg
 

Med människan i Fokus 

SpottingMe samarbetar med uppdragsgivare som vi själva skulle vilja jobba för och uppdrag som vi själva skulle vilja ha, om vi bara hade haft din unika personlighet och kompetens. 

Vi bedriver verksamhetsutvecklande rekrytering och vi tar oss an de som har ett tydligt mål och syfte såväl någon form av utmaning.  Vi gillar nämligen när det finns utmaningar och komplexitet.

Vår målgrupp av kandidater och uppdrag är kvalificerade nyckelkompetenser inom ledar,- och specialistsegmentet -  i princip inom alla branscher. 

Vårt syfte är att finna de kandidater som har den bästa förutsättningarna att bli framgångsrika och göra skillnad för våra uppdragsgivare och vice versa!  När uppdraget som vår uppdragsgivare har är i linje med ditt nästa steg. När skillnaden som gör skillnaden är du. 

 
 
 

Verksamhets­utvecklande rekrytering är vår expertis

 
SpottingMe_006.jpg
 
 

Med Verksamhetsutveckling som resultat

Det är vår förståelse för företagets utmaningar, framgångskultur och framtid som gör skillnaden. 

När vi sätter samman vår passion och fokus får vi fram vår expertis som vi benämner som Verksamhetsutvecklande rekrytering.  

Vårt syfte är att finna de unika kandidaterna som har den bästa förutsättningarna att blir framgångsrika och kan göra skillnad där de kommer. 

 
 
 

Till våra pågående uppdrag

 
SpottingMe_002.jpg